Webshop van Tandprothetische Praktijk A. de Jongh

Tepe rager angle set roze t/m groen

€ 4,95 Interdentale borstels voor het reinigen van stegconstructies Set 1x0,4mm roze, 1x0,45mm oranje, 1x0,5mm rood, 1x0,6mm blauw, 1x0,7mm geel, 1x0,8mm groen
Aantal:

Details

Plastic gecoate metalen draad
Alle soorten en maten TePe interdentale ragers zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad voor een veilige en aangename reiniging. De interdentale ragers kunnen ook worden gebruikt voor het reinigen rondom implantaten of beugels.
 
Optimale bereikbaarheid
TePe interdentale ragers origineel en extra soft hebben een rechte nek, terwijl de TePe Angle een gebogen nek heeft voor een goede bereikbaarheid tussen de achterste kiezen en reiniging vanaf de tongzijde. De vier kleinste maten TePe interdentale ragers origineel hebben een flexibele nek voor een betere toegankelijkheid achter in de mond.
 
Gebruiksvriendelijk/ergonomisch handvat
Alle interdentale ragers hebben een plat en ergonomisch handvat voor een stabiele en gecontroleerde grip. Kies voor het langere handvat van de TePe Angle, of voor het kortere handvat dat kan worden verlengd met de bijbehorende plastic dop. Het handvat is gemaakt van recyclebaar polypropyleen.

Gerelateerde producten

O7 active Tandpasta active - 75 ml Tandpasta's
€ 5,76
GUM Hydral mondspoelmiddel - 300 ml Actie van de maand
€ 8,06
Protheseborstel dent2clean paars Protheseborstels
€ 2,14
Verzorgingsset dent2clean 1 Verzorgingssets
€ 30,60