Webshop van Tandprothetische Praktijk Mak

Tepe rager roze 0,4mm

€ 4,85 Interdentale borstels voor het reinigen van stegconstructies
Aantal:

Details

Plastic gecoate metalen draad
Alle soorten en maten TePe interdentale ragers zijn voorzien van een plastic gecoate metalen draad voor een veilige en aangename reiniging. De interdentale ragers kunnen ook worden gebruikt voor het reinigen rondom implantaten of beugels.

Optimale bereikbaarheid
TePe interdentale ragers origineel en extra soft hebben een rechte nek, terwijl de TePe Angle een gebogen nek heeft voor een goede bereikbaarheid tussen de achterste kiezen en reiniging vanaf de tongzijde. De vier kleinste maten TePe interdentale ragers origineel hebben een flexibele nek voor een betere toegankelijkheid achter in de mond.

Gebruiksvriendelijk/ergonomisch handvat
Alle interdentale ragers hebben een plat en ergonomisch handvat voor een stabiele en gecontroleerde grip. Kies voor het langere handvat van de TePe Angle, of voor het kortere handvat dat kan worden verlengd met de bijbehorende plastic dop. Het handvat is gemaakt van recyclebaar polypropyleen.

Dopje
De plastic dop wordt geleverd met deze interdentale ragers ter hygiënische bescherming, maar kan ook gebruikt worden om het handvat te verlengen.

Gerelateerde producten

GUM HYDRAL Hydral gel - 50 ml Droge mond
€ 7,20
Ecosym mondmassageborstel Protheseborstels
€ 3,99
GUM Tongreiniger Tongreiniger
€ 3,95
GUM HYDRAL Hydral mondspoelmiddel - 500 ml Nieuw
€ 7,90